Arium® Mini Essential sustav za ultračistu vodu - Sartorius Libra Elektronik

Arium® Mini Essential sustav za ultračistu vodu

Arium® Mini Essential sustav za proizvodnju ultračiste vode tipa I, znatno štedi prostor te se na licu mjesta spaja na laboratorijski priključak deionizirane vode za proizvodnju ultračiste vode. Uređaj je prema zahtjevima korisnika, dostupan i s UV lampom, a podjednako se koristi za opće i analitičke primjene te je idealan za dnevnu upotrebu <10 litara.
Cijena: Na upit

Arium® Mini Essential laboratorijski sustav proizvodi vodu tipa I koja je idealna za pripremu pufera, medija i uzoraka. Veliki zaslon osjetljiv na dodir i intuitivna navigacija izbornikom osiguravaju izuzetno jednostavan rad. Neovisno o vrsti vaše vode za napajanje, koristite arium® mini ili arium® mini plus s jedinstvenom tehnologijom spremnika. Unutar spremnika, nalazi se single-use vreća koja pohranjenu čistu vodu štiti od sekundarne kontaminacije. Kvalitetom i sastavom, u arium® vreće možete optimalno pohraniti svoju prethodno obrađenu čistu vodu za kasniju proizvodnju čiste vode tipa I. U usporedbi s konvencionalnim spremnicima, jednokratnu arium® vreću, moguće je izmijeniti vrlo jednostavno u 5 minuta, čime se smanjuje vrijeme potrebno za održavanje. Uređaj je prema zahtjevima korisnika, dostupan i s UV lampom.

ARIUM® MINI ESSENTIAL - NOVI SUSTAV ZA DEIONIZIRANU VODU ZA LABORATORIJE

Vaš laboratorij ima direktan priključak kojim se opskrbljujete prethodno obrađenom (RO|DI|EDI) vodom? Tada najbolje ispunjavate svoje dnevne potrebe za ultračistom vodom tipa 1 s novim Arium® Mini Essential sustavom.

Ovaj sustav za uštedu prostora povezuje se s deioniziranom vodom na licu mjesta. Izravno isporučena deionizirana (DI) voda odmah je izložena postupku pročišćavanja.

S ovom tehnologijom, novi Arium® Mini Essential upotpunjava naš portfelj sustava za proizvodnju ultračiste vode tipa 1, istovremeno vam pružajući sve prednosti serije Arium® Mini uređaja:

  • za minimalnu dnevnu upotrebu od 10 litara dnevno
  • opcija s UV žaruljom, posebno za analitičke primjene
  • zaslon u boji s tipkama osjetljivim na dodir za intuitivno korištenje i izravan pristup svim opcijama doziranja.

Specifikacije

Izvor: www.sartorius.com

Video sadržaj

Voda u bocama ili svježe pripremljena voda - saznajte sve o prednostima svježe pripremljene ultračiste vode.

Obitelj proizvoda arium® posebno je dizajnirana kako bi zadovoljila i nadmašila vaše potrebe za pouzdanošću procesa, lakoćom uporabe i ekonomičnošću u istraživačkim i analitičkim laboratorijima. Odaberite idealan izbor prilagođen vašoj specifičnoj aplikaciji.

Dosljedno koristite najvišu kvalitetu vode u kritičnim i analitičkim postupcima kako biste osigurali pouzdane i točne rezultate. Sustav arium® pruža izuzetno niske razine TOC-a, koje stalno provjerava opcionalno integrirani TOC monitor.

Pridružite se Sophiji u potrazi za preciznim rezultatima ispitivanja iz vrlo osjetljivih metoda analize. Ova animirana infografka uspoređuje rizike korištenja vode u bocama s prednostima svježe pripremljene vode.

Brochure: arium® mini – Compact Ultrapure Water Systems for 10 Liters per Day
Brochure: Arium® Water Purification Systems
Datasheet: arium® mini Ultrapure Water Systems - Compact Laboratory Water Systems for 10 Liters per Day