Manualni filtracijski sustavi dizajnirani su za bistrenje i/ili zadržavanje mikroorganizama prije punjenja vina. Sustav koristi filter uloške te se može povezati sa sustavom Clean In Place (CIP).
Dostupne su dvije veličine:
Primjene: pročišćavanje, filtracija, zadržavanje mikroorganizama bijelih, ružičastih ili crvenih vina, pjenušavih vina i aromatiziranih vina.
CIP sustav proizvodi i održava toplu vodu do 90° C. Opskrbljuje liniju za punjenje filtriranom vodom (filtracijski skid, cjevovod i stroj za punjenje boca) bilo za čišćenje na 50° C ili za sterilizaciju na 90° C.
CIP sustav optimizira potrošnju vode za čišćenje, ispiranje i sterilizaciju. Može se povezati s filtracijskim skidom i sa strojem za punjenje boca za protok do 5000 boca/sat. Dolazi u varijantama od 1000, 1500 i 2000 litara.
Odaberite između dvije konfiguracije: